Tässä se on: Kim Kardashianin himoittu bikinivartalo kuvina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.

Hiljattain Kim ilahdutti fanejaan julkaisemalla älypuhelimella itse ottamiaan bikinikuvia Twitter-tilillään. Kim Kardashian ei ole nähnyt aiheelliseksi lisätä tämän jälkeenkään vaatetusta julkisuudessa, sillä kurvikas tähti on nyt kuvattu Miamin rannalla poseeraamassa oransseissa ja mustissa bikineissä tämän juontamien bileiden jälkeisenä päivänä.

31-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.