Ostaisitko Robinin tai Petri Nygårdin hikisen pyyhkeen? Ehkä kannattaisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa supertähdet ovat perinteisesti tehneet runsaasti hyväntekeväisyyttä, mutta Suomessa vastaava toiminta ei ole lainkaan yhtä yleistä. Nyt kotimaiset eturivin tähdet ja Simerock ovat järjestäneet yhdessä upean tempauksen.

Rovaniemellä ensi viikonloppuna 10-vuotista taivaltaan juhliva Simerock tekee rahaa eturivin bändikattauksensa kanssa nuorten mielenterveystyön hyväksi. Simerockissa esiintyvät Robin, PMMP, Petri Nygård, Stig, Lordi ja Fintelligens kauppaavat keikoilla käyttämänsä hikipyyhkeet nimikirjoituksilla varustettuna.

– Simerock on aina ollut kaikenkansan rockfestivaali, ja tarjotessamme piristysruiskeen Rovaniemelle festivaalin muodossa haluamme nyt huomioida juhlavuotena etenkin syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Hienoa, että kaikki artistit olivat heti ideassamme mukana, Simerockin promoottori Sime Yliaska kertoo.

Huutokauppa käydään Huuto.net -verkkosivustolla ja summa luovutetaan lyhentämättömänä Rovaniemen alueella toimivan Balanssi ry:n hyväksi. Huutokauppa käynnistyy festarin aloituspäivänä perjantaina ja linkki kauppaan löytyy tuolloin osoitteesta www.simerock.com.