Poikabänditähden suuri suru: Lapsi syntyi kuolleena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Take That -popyhtyeen jäsen Gary Barlow toimii nykyisin Britannian X Factor -kilpailun tuomarina. Laulaja-pianisti äänestettiin vuonna 2009 maansa kaikkien aikojen parhaimmaksi lauluntekijäksi. Poikabändiläinen jätti taakseen muun muuassa John Lennonin ja Paul McCartneyn.

Gary Barlow ja hänen vaimonsa Dawn kokivat hiljattain henkilökohtaisen tragedian, kun pariskunnan neljäs lapsi syntyi kuolleena. Pariskunta suunnitteleekin nyt järjestävänsä kauniit hautajaiset kuolleelle Poppy-vauvalle.

Lukuisat Barlowien ystävät ovat ottaneet osaa pariskunnan suruun. Näiden joukossa ovat esimerkiksi arvostettu englantilainen säveltäjä Andrew Lloyd Webber, Garyn The X Factor -tuomarikollega Tulisa Constostavlos, ja niin ikään The X Factorista tunnetuksi tulleen poikabändin JLS:n jäsenet.

Gary Barlow meni naimisiin Take That -yhtyeen entisen taustatanssijan Dawn Andrewsin kanssa vuonna 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta, 11-vuotias Daniel-poika, yhdeksänvuotias tytär Emily ja kaksivuotias Daisy-tytär. Pariskunta tapasi jo vuonna 1995 yhtyeen Nobody Else -kiertueella. Barlow peruutti kaksi vuotta sitten suuren Children in Need -projektinsa isänsä äkillisen kuoleman takia.