Kimin muhkea bikinipeppu kuvattiin veden alla – upeat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.

Kim Kardashian on viime aikoina esiintynyt tiuhaan tahtiin mediassa seksikkäissä kuvissa. Tähti ei selvästi suostukaan vain odottamaan, että tämä bongataan vähissä vaatteissa julkisuudessa. Kim on nimittäin jakanut Twitter-tilillään siskonsa ottamia kuvia, joissa tummiin bikineihin pukeutunut tähti rentoutuu perheen omassa uima-altaassa.

31-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.