Poikabändin tähti televisiopestistä: ”Se olisi unelmieni täyttynyt”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Jonas Brothers -veljestrion Nick Jonas on nuorin sisaruksistaan. Disney-televisiokanavan tähti on esiintynyt muun muuassa elokuvissa Camp Rock ja Camp Rock 2: The Final Jam. Taannoin hänet nähtiin Broadwaylla musikaalissa How To Succeed in Business Without Really Trying.

Nyt Nick Jonas haluaa tehdä uuden aluevaltauksen. Hän on nimittäin ehdolla yhdeksi American Idolin seuraavan tuotantokauden uusista tuomareista.

– Huhut ovat totta. Olen ehdolla American Idolin tuomariksi, ja se olisi toteutuessaan unelmieni täyttymys, toteaa Nick Twitterissä.

American Idolin tuomariston penkiltä vapautui äskettäin kaksi paikkaa, kun Jennifer Lopez ja Aerosmithin Steven Tyler jättivät suositun realitysarjan. Heinäkuussa varmistui, että Mariah Carey tulee liittymään sarjan tuomaristoon. Toiselle tyhjälle tuomarin penkille on Nick Jonaksen ohella ehdolla ainakin räppäri ja tuottaja Pharrell Williams.

Nick Jonas syntyi Texasin Dallasissa. Vuonna 2005 hän perusti yhtyeen veljiensä Joen ja Kevinin kanssa. Aluksi yhtyeen nimi oli Sons of Jonas, mutta myöhemmin se muutettiin Jonas Brothersiksi. Popyhtye on julkaissut jo neljä albumia ja ne ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Nick Jonas seurusteli australialaislaulaja Delta Goodremin kanssa tämän vuoden helmikuuhun asti. Eron jälkeen poppari on viihtynyt sinkkuna.