Kimin rintavat lomakuvat julki – varsinainen bikiniparaati

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.

Nyt kurvitar on viettänyt julkkisperheensä kanssa lomaa Dominikaanisessa tasavallassa. Perheen lomamatka kuvattiin Rikkaat Kardashianit -realitysarjaan, mutta kamerat eivät olleet heidän riesanaan koko aikaa. Tämän julkisuustyhjiön perhe täyttikin ottamalla itsestään kuvia ja julkaisemalla ne verkossa. Otoksissa nähdään muun muassa turkooseihin bikineihin sonnustautunut kurvi-Kim näyttävien sisartensa kanssa.

31-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.