Amy Winehousen ex-aviomies taistelee hengestään teho-osastolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Soul-tähti Amy Winehousen traagiseen kuolemaan saatiin äskettäin vastauksia, sillä laulajan kuolinsyyksi todettiin alkoholimyrkytys. Tähden veressä oli kuolinhetkellä alkoholia noin neljän promillen verran. Heiveröisen laulajan kuolinvuoteen viereltä löydettiin myös kolme tyhjää vodkapulloa.

Traagisesti menehtynyt laulajatar oli naimisissa Blake Fielder-Civilin kanssa. Nyt entisen aviomiehen kerrotaan taistelevan hengestään sairaalassa. Päihdeongelmainen mies oli löydetty kotoaan tukehtumaisillaan pitkän juomisputken jälkeen ja kiidätetty ensiapuun.

Fielder-Civilin elimien kerrotaan pettäneen, ja nyt hän makaa koomassa hengityskoneessa. Miehen läheiset kertovat jo valmistautuneensa henkisesti hänen mahdolliseen poismenoonsa. Winehousen ex-miehen nykyinen kumppani Sarah Aspen paljasti parin suunnitelleen avioitumista, ennen kuin miehen alkoholiongelma sai käänteen pahempaan suuntaan.

– He antoivat minun pidellä hänen kättään sairaalassa. Myöhemmin sain tietää sen johtuneen siitä, että he luulivat hänen kuolevan, kertoi Sarah Aspen The Sun -sivustolle.

Amy Winehousen Lioness: Hidden Treasures -postuumilta julkaistiin äskettäin kappale. Hän duetoi Like Smoke -kappaleen räppäri Nasin kanssa. Duetto levytettiin toukokuussa vuonna 2008 ja sen on tuottanut Amyn hyvä ystävä Salaam Remi. Uuden albumin tuotoista kolmannes ohjataan Amy Winehouse Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle. Tähden perhe perusti säätiön auttaakseen päihdeongelmista kärsiviä.