Jessica Stroupin vartalo kuin akrobaatilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähtien nuorta polvea edustava näyttelijä-malli Jessica Stroup poseerasi taannoin rohkeissa kuvissa Esquire-lehdessä. Kaunotar nähtiin poseeraamassa alusvaatteisillaan ja läpikuultavaan lakanaan verhoutuneena.

25-vuotias näyttelijätär joutuu työnsä puolesta odottamattomiinkin tilanteisiin. Nyt neitokainen pääsi 90210-televisiosarjan kuvauksissa esittelemään trapetsitaitelijan kykyjään. Paparazzit bongasivat tähden akrobaattisen vartalon, kun hän roikkui vaijerin varassa ilmassa kroppaansa nuolevassa asussa.

Jessica Stroup on näyttelijä-malli, joka tunnetaan nykyisin parhaiten 90210-nuorisosarjassa nähtävästä Erin Silverin roolistaan. 15-vuotiaasta saakka mallintöitä tehnyt Jessica aloitti näyttelemisen 18-vuotiaana Nickelodeon-kanavan suositusa Unfabulous-sarjassa. Sittemmin hän on tähdittänyt jo monia sarjoja ja televisioelokuvia.