Shia LaBeouf nähdään pian nymfomaanina?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Shia LaBeouf tunnetaan elokuviensa lisäksi railakkaasta elämäntyylistään. Paparazzeja vihaava nuori näyttelijä on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä känniörvellystensä merkeissä. Hän joutui taannoin juovuspäissään baaritappeluun Kanadassa sijaitsevalla strippiklubilla.

Transformers-elokuvista tuttu näyttelijäkomistus on ottanut valkokankaalla hieman pesäeroa taisteleviin robotteihin hakeutumalla mukaan pienemmällä rahalla toteutettuihin indie-elokuviin. Nyt tähti käy neuvotteluja roolista tanskalaisen kohuohjaaja Lars Von Trierin tulevassa Nymphomaniac-elokuvassa.

Ranskalaisen Charlotte Gainsbourgin tähdittämästä elokuvasta tullaan julkaisemaan kaksi eri versiota; Rohkeita seksikohtauksia sisältävä ja erillinen, siistitty vaihtoehto. Myös aikaisemminkin ohjaajan kanssa työskennellyt Nicole Kidman on vihjannut olevansa mukana pienessä roolissa.

Lars Von Trier tunnetaan muun muassa runsaalla seksuaalisella väkivallallaan suurta keskustelua herättäneestä Antichrist-elokuvasta, sekä viime vuonna ensi-iltansa saaneesta elokuvasta Melancholia, jonka kohutussa kohtauksessa päätähti Kirsten Dunst nähtiin rinnat paljaana. Islantilainen pop-tähti Björk puolestaan traumatisoitui Lars Von Trierin Dancer In The Dark -elokuvan kuvauksista niin pahasti, että vannoi ettei häntä nähtäisi enää ikinä valkokankaalla.

24-vuotias Shia LaBeouf nähtiin hiljattain islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen Fjögur Piano -kappaleen taiteellisella musiikkivideolla. Parrakas näyttelijä esiintyy videolla kauniin näyttelijättären, Deena Thomsenin, kanssa rohkeissa kohtauksissa. Shia muun muuassa hieroo alastoman blondin vartaloa ja rintoja.