Suosikkiyhtye paljasti: ”Ajauduimme vahingossa Stingin maatilalle”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalais-ranskalainen Eva & Manu -duo kuuluu tämän hetken kiinnostavimpiin nouseviin yhtyeisiin, ja bändin esikoislevy julkaistaan 17. elokuuta. Stara haastatteli yhtyeen toista osapuolta, suomalaista Evaa.

Kovasti ympäri Eurooppaa reissanneen parivaljakon matkantekoon on mahtunut monenlaisia vaiheita ja uskomattomiakin kohtaamisia. Kohtalo johdatti musiikintekijät kutkuttavaan tapahtumasarjaan, jonka kautta Eva ja Manu tapasivat sattumalta erään popmaailman legendoista.

– Ekana tulee mieleen se, kun ajauduimme vahingossa Stingin maatilalle. Se oli ihan mieletöntä ja todella absurdia. Italiassa oli silloin talvi ja todella ankea viikko takana. Sinä päivänä alkoi juuri aurinko paistaa ja positiiviset ajatukset tulivat mieleen. Me jotenkin eksyimme kartalta ja päädyimme Stingin luomumaatilalle, Eva Louhivuori kertoi Staralle.

– Itse asiassa Sting oli itse paikalla ja se ajoi meidän ohi autolla. Se ihmetteli keitä me ollaan, kun me hihhuloitiin siellä. Se tervehti ja jatkoi matkaansa. Se oli varmaan eräs mieleenpainuvimmista muistoistamme.