Suosikkiyhtye Staralle: ”Ensitapaaminen kuin romanttisesta komediasta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalais-ranskalainen Eva & Manu -duo kuuluu tämän hetken kiinnostavimpiin nouseviin yhtyeisiin, ja bändin kappaleet soivatkin parhaillaan radioaalloilla. Stara tapasi yhtyeen toisen osapuolen puhelimen välityksellä.

Eva & Manu sai alkunsa tosielämän rakkaustarinasta, jonka aloituskohtaus oli kuin suoraan romanttisesta komediasta. Heleä-ääninen laulajatar kertoi tavanneensa nykyisen poikaystävänsä ja bänditoverinsa Emmanuel ”Manu” Laudicin varsin erikoisin kääntein. Mies luuli nimittäin ensialkuun Evaa erääksi toiseksi henkilöksi.

– Itse asiassa meidän ensitapaaminen oli melko vaivaantunut, kun Manu luuli minua erääksi toiseksi laulajaksi. Hän puhui mulle tosi pitkään luullen, että oon yksi pariisilainen tyttö. Se ei antanut mulle hetkeksikään tilaa puhua. Lopulta se tajusi, etten mä ymmärrä sanaakaan ranskaa, Eva muisteli hymyillen.

– Kun tuli puheeksi, etten ole tämä henkilö, se oli vähän vaivaannuttava hetki. Ajateltiin kuitenkin, että on hyvä nähdä uudelleen, ja alettiin tekemään biisejä yhdessä. Sitten alettiin myös seurustelemaan ja lähdettiin lopulta kiertämään yhdessä Eurooppaa, artisti kertoi Staralle.

Eva & Manun debyyttialbumi julkaistaan 17. elokuuta.