Rita Rusicia ei uskoisi ikäisekseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen takavuosien mallikaunotar Rita Rusic on näkynyt viime kuukausina runsaasti paparazzikuvissa, sillä hän vaikuttaa muuttaneen asumaan Miami Beachin rannalle. Nykyisin jo 52-vuotias neitokainen on ikäisekseen harvinaisen näyttävä kaunotar.

Viime päivinä kypsä neito on bongattu Miamin rannoilla jo useamman kerran. Tällä kertaa Rita on paistatellut päivää miesystävänsä kanssa hieman pilvisemmissä merkeissä. Vesileikit upeavartaloiselle neitokaiselle maistuivat kuitenkin kelistä huolimatta.

Italialais-kroatialainen Rita Rusic tunnetaan parhaiten laulajana, näyttelijänä ja mallina, mutta hän tuli aiemmin tunnetuksi myös avioliitostaan italialaisen poliitikko-elokuvaohjaaja Vittorio Cecchi Gorin kanssa. Sittemmin pariskunnan avioliitto päättyi eroon, ja Rusic on nähty useiden itseään huomattavasti nuorempien komistusten seurassa. Pitkällä urallaan Rita on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja laulanut kaksi levyäkin.