Lukijakilpailu: Voita kutsu kahdelle Tarja Turusen Live-DVD:n ensi-iltabileisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Tarja Turusen ensimmäinen rocksoololive ACT1 julkaistaan 24. elokuuta. Kyseessä on sinfoninen rockmetallishow, joka on äänitetty ja kuvattu Rosarion Teatro El Circulossa Argentiinassa maaliskuussa 2012.

Nyt Stara järjestää lukijoilleen huikean tilaisuuden päästä mukaan ACT1-julkaisun ensi-iltaan huomenna perjantaina 17. elokuuta Helsingin elokuvateatteri Andorrassa. Tilaisuus on ainutlaatuinen, sillä se on tarkoitettu ainoastaan kutsuvieraille, joten tilaisuuteen ei myydä lainkaan lippuja.

Mikä cover-kappale on mukana ACT1-rocksoololivellä?

– Over The Hills And Far Away

– Fairytale Gone Bad

– Rolling In The Deep

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJILLE ILMOITETAAN MAILITSE.

Osallistu kilpailuun vastaamalla yllä olevaan kysymykseen lähettämällä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen kilpailut@stara.fi. Kirjoita otsikoksi ”Tarja Turunen”. Vastaajista valitaan arvalla viisi voittajaa, jotka kaikki saavat ottaa mukaansa bileisiin myös ystävänsä. Yhteensä Stara jakaa siis kymmenen lippua Tarja Turusen ensi-iltajuhliin.