Ruisrock-peruuttaja irstaassa kansikuvassa – lehti kielletty jo 6 maassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän vuoden Ruisrock-esiintyjäksi alunperin kiinnitetty newyorkilainen naisräppäri Azealia Banks on joutunut kohun keskiöön poseerattuaan lehden rohkeassa kansikuvassa. Suomen keikkansa lopulta perunut Banks keikistelee Dazed & Confused -lehden kansikuvassa punaisen kondomin kanssa.

Rohkeista lyriikoistaan ja puheistaan tunnettu 21-vuotias harlemilainen Azealia Banks tekee parhaillaan kovaa nousua naisräppäreiden kärkikaartiin, eikä tuore kohu ainakaan hidasta asiaa. Kansikuva on nimittäin ehditty kieltää jo peräti kuudessa maassa. Osin päätökseen on mahdollisesti vaikuttanut myös kannen teksti ”Azealia Banks Blows Up”. Lehden syyskuun numero on toistaiseksi kielletty Singaporessa, Dubaissa, Maltalla, Sveitsissä, Intiassa ja Thaimaassa.