Puumanainen kihlasi 26-vuotiaan poikaystävänsä pikavahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen televisiojuontaja ja mallikaunotar Melanie Sykes on tunnettu kotimaassaan, mutta kansainvälistä kuuluisuutta 42-vuotias tähti ei ole vielä saavuttanut. Viime aikoina maailman kuumimmaksi puumanaiseksi kutsuttu televisiotähti on ollut otsikoissa rohkeiden nettikuviensa merkeissä.

Nyt Melanie Sykes on ilmoittanut kihlautuneensa 26-vuotiaan poikaystävänsä Jack Cockinsin kanssa. Hän paljasti Twitter-blogissaan kihlautuneensa viime viikolla, kun poikaystävä kosi häntä syntymäpäivänä. Pariskunta tapasi aikoinaan verkossa ja suhde tuli julkisuuteen romanttisten viestien myötä.

Kahden lapsen äiti kertoi aiemmin, ettei hän kuulunut nuorempana koulunsa suosituimpien tyttöjen joukkoon. Sykes kertoi pitäneensä itseään rumana teinityttönä, joka ei herättänyt poikien huomiota. Televisiotähti oli 17-vuotiaana hyvin laiha, eikä hän seurustellut kertaakaan kouluvuosiensa aikana.

Melanie Sykes nousi kotimaassaan julkisuuteen Boddingtons-olutmainoksillaan, joissa hän esiintyi bikineissä. Sittemmin hän teki mallintöitä muun muuassa Berlei-alusvaateyritykselle. Televisiotähti on juontanut lukuisia televisio-ohjelmia, kuten The Big Breakfast ja I’m Celebrity… Get Me Out of Here!. Hänellä on kaksi lasta entisen aviomiehensä Daniel Caltagironen kanssa.