Twilight-komistus osti suomalaisen urheiluauton – ja esitteli sitä innokkaasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-vampyyrielokuvien näyttelijä Taylor Lautner ei ole viihtynyt viime kuukausina julkisuuden parrasvalloissa, sillä nuori mies on nähty harvakseltaan otsikoissa. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankailla viimeisessä Twilight-elokuvassa Aamunkoi: Osa 2.

Nyt 20-vuotias entinen teinitähti on täyttänyt autotalliaan jälleen uudella luksusautolla. Taylor Lautner nimittäin ajelee nykyisin hopealla Fisker Karma -merkkisellä urheiluautolla, jota valmistetaan Suomessa. Näyttelijäkomistuksen tiedetään maksaneen autosta 105.000 dollaria, eli 88.000 euroa.

Kuva: Splash

Taylor Lautner kuvattiin vähän aikaa sitten viettämässä ravintolailtaa julkkisystävänsä Ashley Bensonin kanssa. Yhteiskuvat aiheuttivat huhumyllyn nuorten tähtien suhteesta, mutta heidän tiedetään olevan vain hyviä ystäviä. Näyttelijätär seurustelee Justin Bieberin tiimiin kuuluvan Ryan Goodin kanssa.

Kuva: Splash

Michiganissa varttunut Taylor Lautner myönsi taannoin elävänsä kaksoiselämää. Hän kertoi joutuvansa aina välillä nipistämään itseään, sillä komistus kertoi ettei ole aina uskoa supertähteyttään todeksi. Lautner kertoi myös, ettei asu Los Angelesin julkkiskatraan seassa, vaan elää vapaa-aikanaan hyvin tavallista elämää. Nykyään sinkkuna viihtyvä näyttelijä riemastutti myös taannoin ihailijansa, sillä hän paljasti voivansa seurustella faninsa kanssa.