Rehevä naislaulaja luopui dieeteistä: ”En aio enää näännyttää itseäni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen naislaulaja Claire Richards tunnetaan parhaiten Steps-yhtyeestä, jonka tunnetuin kappale on 5,6,7,8. Rehevä tähti on ollut etenkin kotimaassaan usein otsikoissa jojo-laihduttamisensa merkeissä.

Nyt 34-vuotias Claire Richards kertoi luopuneensa dieeteistä ja laihdutuskuureista. Kahden lapsen äidin mukaan hän on kyllästynyt itsensä näännyttämiseen. Richards on tyytyväinen itseensä sellaisena kuin on, eikä hän aio enää antaa ulkonäköpaineiden vaikuttaa hänen onnellisuuteensa.

– Olen niin kyllästynyt laihduttamiseen. Olen onnellisin silloin, kun en näännytä itseäni. Tajusin viimein, kuka olen, Claire Richards kertoi Closer-lehdelle.

Myös muut julkisuuden henkilöt ovat puhuneet viime aikoina laihdutusyrityksistään ja syömishäiriöistään. Uhkea realitytähti Jessica Alba kärsi taannoin bulimiasta. Blondi kuitenkin lopetti sen, kun hän huomasi oksentamisen muuttavan hänen lauluääntään. Idol-laulaja Katharine McPhee on puolestaan kertonut oksentaneensa päivittäin seitsemän kertaa laihtuakseen.