Nicki Minaj on American Idol -tuomarikaunotar?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittu American Idol -laulukilpailu on ollut viime aikoina esille tuomarimuutostensa merkeissä. Tulevan tuotantokauden tuomaristossa tullaan näkemään ainakin supertähti Mariah Carey. Myös teinitähti Nick Jonasin on huhuttu olevan ehdolla haluttuun työpestiin.

Nyt yhden American Idol -tuomaripenkin kerrotaan täyttyneen, sillä menestynyt naisräppäri Nicki Minaj on huhujen mukaan kiinnitetty ohjelman tuomariksi. Lähde paljasti, että Minajin sopimus on viimeistelyvaiheessa. Fox-kanava ei kuitenkaan ole vielä vahvistanut huhumyllerrystä.

– Hän on todellakin uusi juontaja. Sopimus on pian valmis ja hän on 100 prosenttisesti mukana, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

19-vuotias poptähti Nick Jonas paljasti äskettäin Twitter-blogissaan olevansa ehdolla ohjelman tuomariksi. Teinitähden mukaan työpesti olisi unelmien täyttymys. Myös räppäri Pharrell Williamsin on huhuttu olevan yksi harkituista tuomariehdokkaista.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Neitokainen kertoi äskettäin joutuvansa kahden viikon tauolle musiikkimaailmasta lepuuttaakseen rasittuneita äänihuuliaan.