Russell Crowea ei ollut tunnistaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvien tähti Russell Crowe tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään huippumenestyneen Gladiaattori-elokuvan päätähtenä vuonna 2000. Hän voitti roolistaan myös parhaan miespääosan Oscarin ja lukuisia muita palkintoja.

Viime vuodet Russell Crowe on viettänyt hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista, mutta nyt hänet on kuvattu pitkästä aikaa julkisuudessa. Crowe bongattiin nimittäin yllättäen artistikeikalta Islannin Reykjavikissä yhdessä ystävänsä Darren Aronofskin kanssa. Leffatähti oli kasvattanut muhkean parran, eikä häntä ollut heti edes tunnistaa.

48-vuotias uusiseelantilainen näyttelijä Russell Crowe teki läpimurtonsa vuonna 1997 elokuvassa LA Confidential. Gladiaattori-elokuvan jättimenestys sinetöi tähteyden, ja sen jälkeen komistus on nähty esimerkiksi elokuvissa Kaunis mieli, Cinderella Man ja State of Play. Crowe on naimisissa näyttelijä Danielle Spencerin kanssa ja parilla on kaksi lasta.