Hugh Hefner seurustelee Crystal Harrisin kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner erosi viime vuonna nuoresta kihlatustaan Crystal Harrisista. Miehen oli määrä avioitua 26-vuotiaan blondin kanssa, mutta morsian perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista.

Sittemmin pariskunta palasi kuitenkin takaisin yhteen. Nyt Hugh Hefnerin tyttöystävä nähdään Veve-uimapukumalliston mainoskuvissa. Blondi poseeraa näyttävissä otoksissa erilaisissa bikineissä, jotka korostavat uhkean Crystalin muotoja. Julkkiskaunotar pitää selvästikin itsestään huolta, sillä hänellä on upea pyykkilautavatsa.

Hugh Hefner tunnetaan kiinnostuksestaan nuoriin naisiin. Seksielämänsä aktiivisena pitävä Playboy-luoja on kertonut kaataneensa elämänsä aikana tuhansia kaunottaria sänkyynsä. Vanhus on kuitenkin myöntänyt, että useat naiset käyttävät häntä hyväkseen tullakseen kuulusiksi. Bisnesmies harrastaa seksiä nykyisen tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa kerran viikossa.