18-vuotias poppari Simpsonit-sarjaan – esittää itseään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on tottunut elämään julkisuuden parrasvaloissa. Kanadalainen poplaulaja kertoi äskettäin elämänsä olevan yhtä hullunmyllyä, sillä paparazzit piileskelevät roskiksissa saadakseen napattua popparista salakuvia.

Nyt Justin Bieber on päässyt monien muiden tähtien lailla Simpsonit-hittisarjaan. Supertähden kerrotaan tähdittävän itseään suositussa animaatiosarjassa yhden jakson verran.

Kyseisessä jaksossa hän yrittää päästä kykyjenetsintäkilpailuun, jossa Bart-hahmo soittaa pianoa. Ohjelman luojan Al Jeanin mukaan katsojat saavat tehdä omia johtopäätöksiä Bieber-jaksosta, Omg! Yahoo! -sivusto uutisoi.

– Tein juuri ääniroolin Simpsoneihin! Swaggy, Justin Bieber kirjoitti faneilleen Twitter-blogissaan.

Justin Bieber julkaisi äskettäin odotetun As Long As You Love Me -singlensä musiikkivideon, jota katsottiin kahden viikon aikana huimat 25 miljoonaa kertaa. Musiikkivideolla nähdään Kill Bill -elokuvista tuttu Michael Madsen, joka ”hakkaa” Bieberin verille. Kohtaus on herättänyt paljon vaihtelevia mielipiteitä katsojien keskuudessa.