Kiinalaismies rakensi romusta oman Lamborghinin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialaiset Lamborghini-autot ovat maailmalla tunnettuja lähinnä liikaa rahaa omistavien ihmisten menopeleinä. Esimerkiksi Reventon-mallisesta Lamborghinista haaveileva saa pulittaa autosta yli miljoona euroa. Kyseistä autoa tiedetään liikkuvan maailmalla vain 21 kappaletta.

Osaava autointoilija ei kuitenkaan anna rahanpuutteen häiritä, vaan rakentaa Lamborghininsa vaikka itse. Näin teki 28-vuotias, Jiangsun maakunnassa Kiinassa asuva mekaanikko Wang Jian. Autot ovat olleet Jianin intohimo jo lapsesta saakka, ja löydettyään internetistä tietoa Reventon-mallista, hän päätti muokata käytetystä Volkswagenista ja romumetallista oman Lamborghinin. Katso kuvat tästä.

Hintaa Wang Jianin ”Lamborghinille” tuli vaivaiset 7.600 euroa. Oikean Reventonin väritys on tummanharmaa, mutta Jian halusi pitää oman autonsa ”luonnollisen” ruosteisena. Kovin pitkälle kruisailemaan mies ei valitettavasti tee-se-itse-Lamborghinillaan pääse, sillä hän ei ole saanut sille ajolupaa ja käyttääkin sitä toistaiseksi vain lannoitteen kuljettamiseen.