Maria Sharapovalla näyttävä rintavako

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennismaailman kauneimmat naiset ovat nousseet viime aikoina yhä useammin otsikoihin myös viihdelehtien puolella. Tämä trendi johtuu mitä ilmeisimmin siitä, että monet naispuolisista tennistähdistä ovat varsin näyttäviä kaunottaria.

Venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova on yksi historian näyttävimmistä tenniskaunottarista, ja hän on viime aikoina poseerannut tenniskenttien lisäksi myös näyttävissä mallikuvissa. Nyt Maria on kuvattu New Yorkissa NBC-televisiokanavan studioilla hänen ollessaan matkalla Late Show with Jimmy Fallon -ohjelman vieraaksi. Marian ohjelmaa valitsema asu oli varsin näyttävä.

25-vuotias Sharapova kihlautui taannoin koripallopelaaja Sasha Vujacicin kanssa. Slovenialainen mies pelaa nykyisin Los Angeles Lakersissa. Pariskunta on seurustellut viime vuodesta alkaen. Maria sai mieheltään hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen.