Mystinen Bigfoot tallentui vahingossa videolle?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lumimies ja sen olemassaolo on yksi legendaarisimmista taruista. Tuntematonta lajia edustavan olennon olemassaolosta on käyty kiivasta väittelyä jo vuosikymmenien ajan. Verkossa levisi taannoin video, jossa venäläiset väittivät napanneensa lumimiehen.

Kuva: YouTube

Nyt YouTube-palvelussa keväällä julkaistu video on noussut otsikoihin sen hämmentävän sisällön vuoksi. Yhdysvaltojen Ohiossa ikuistetulla videolla nimittäin nähdään metsässä liikkuva tumma hahmo, jonka väitetään olevan Isojalka, eli Bigfoot.

Kuva: YouTube

Tapahtumapaikkana on videon kuvatekstin mukaan Ohion Grand Riverin metsäalue. Videolla kuvaaja ajaa metsätiellä, kun yhtäkkiä hän huomaa suuren hahmon juoksevan puiden välissä. Videon katsojien mielipiteet ovat jakautuneet kahtia, sillä jotkut uskovat sen olevan lavastettu huijaus.