Terminator-tähti ryöstettiin – käveli pahamaineisella alueella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong tuli aikoinaan tunnetuksi Terminator 2 -elokuvasta. Sitemmin hän on ollut usein hankaluuksissa lain kanssa, ja esimerkiksi viime vuonna hänet pidätettiin ja passitettiin vankilaan The Green Hornet -elokuvansa ensi-iltajuhlien jälkeen lähestymiskiellon rikkomisen takia.

Näyttelijä joutui hiljattain ryöstetyksi Los Angelesin pahamaineisessa Skid Row -kaupunginosassa. Skid Row, virallisesti Central City East, tunnetaan erityisesti pahasta huumeongelmastaan ja siitä, että alue on yksi Yhdysvaltain suurimmista kodittomien ihmisten keskittymistä.

Furlong väitti poliisille olleensa alueella vain läpikulkumatkalla ja kysyneensä suuntaa satunnaiselta vastaantulijalta, joka alkoi aggressiivisesti vaatia häneltä lompakkoa. Furlong kertoi ettei halunnut hankaluuksia, vaan luovutti miehelle suosiolla rahansa.

Edward Furlong erosi vuonna 2009 silloisesta vaimostaan, Rachel Bellasta. Avioeron seurauksena Furlongille määrättiin kolmen vuoden lähestymiskielto tämän ex-vaimoon, joka väitti miehen uhkailleen häntä murhalla ja itsemurhalla. Edward Furlongilla tiedetään olleen myös pahoja alkoholi- ja huumeongelmia. Valkokankaan puolelta näyttelijä tunnetaan esimerkiksi elokuvista Terminator 2, American History X ja The Green Hornet.