Jenelle Evansin alastonkuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on joutunut viime vuosien aikana useasti poliisien käsirautoihin muun muuassa huumeiden käyttönsä takia. Teiniäiti hankki äskettäin silikonirinnat, joita hän on esitellyt rohkeasti muun muuassa Twitter-blogissaan.

20 vuotta äskettäin täyttänyt Jenelle Evans kertoi järkyttyneensä viikonloppuna, kun hän huomasi alastonkuviensa leviävän verkossa. Teiniäiti kirjoitti blogissaan hyvin vihaisia kommentteja paljastavien otosten julkaisijalle James Duffylle. Hän muun muuassa toivoi, että hänen entinen pomonsa kuolisi.

– Jätä minut v**tu rauhaan, PYYDÄN. Toivon, että kuolet. Olen niin poissa tolaltani. Yritän pysyä vahvana, Jenelle Evans kirjoitti Twitterissä.

Neitokainen ei kuitenkaan pysynyt tolpillaan, sillä hän kertoi joutuneensa sairaalaan pian kohukuvien julkaisemisen jälkeen. Teiniäiti kärsi vakavasta nestehukasta, koska hän oli oksentanut koko yön. Jenelle Evansin mukaan hän on kuitenkin jo toipunut järkytyksestä ja yöllisestä yrjöepisodistaan.

Jenelle Evans joutui kesällä putkaan on-off-poikaystävänsä Gary Headin kanssa. Poliisit pidättivät pariskunnan eräänä viikonloppuna, koska he olivat ajautuneet rajuun tappeluun. Teiniäidin poikaystävä oli muun muuassa yrittänyt kuristaa Evansia lakanalla. Sittemmin selvisi, että molemmat osapuolet olivat hakanneet toisiaan. Lisäksi heidän kodistaan löytyi huumeita, huumevälineitä ja reseptilääkkeitä.