Katy Perry on jälleen sinkku – miesfanit riemuissaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry toipuu edelleen taannoisesta avioerostaan, ja lohdutusta hän on saanut muun muuassa mallikomistus Robert Ackroydista. Viime viikkoina hän on viettänyt intiimejä hetkiä kitarahurmuri John Mayerin kanssa.

Nyt Katy Perry ja John Mayer ovat kuitenkin historiaa, sillä heidän lyhyen romanssinsa kerrotaan hiipuneen. Poptähden ystävien mukaan 27-vuotias Perry on todella surullinen erosta, sillä Mayerin väitetään olleen jättäjän roolissa. Pariskunta bongattiin muhinoimassa Hollywoodissa järjestetyissä allasbileissä vasta reilu viikko sitten.

– Katy on poissa tolaltaan. Hän väittää, ettei suhde ollut edes vakavalla pohjalla. Katy on kuitenkin todella loukkaantunut, lähde kertoi Us Weekly -lehdelle.

Poptähti on markkinoinut ahkerasti uutta elokuvaansa kesän aikana. Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.