Oletko nähnyt tätä koiraa? Karkulainen kuin elokuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä ei normaalisti julkaista eläinten katoamisilmoituksia, mutta nyt eräs tarina on koskettanut jo kymmeniätuhansia suomalaisia. Kyseessä on Cotton-koiran karkumatka, joka on kuin suoraan klassikkokirjoista ja -elokuvista. Nyt lemmikistä pyydetään havaintoja.

Iltalehti välitti eilen katoamisilmoituksen Cotton-nimisestä pienikokoisesta uroskoirasta (katso kuva ohessa), joka on ehtinyt parin viikon aikana juosta Etelä-Suomessa jo kymmenien kilometrien matkan etsiessään kasvattikenneliään. Koira lähti Nurmijärveltä väärään suuntaan, joten pienokainen harhailee parhaillaan teillä tietymättömillä. Tuorein havainto on Karkkilasta.

Koira etsii ilmeisesti kasvattajaansa Mirkkaa, joka on etsinyt koiraa viime päivät kellon ympäri. Lemmikin uskotaan kävelevän teiden vierustoja ja pelkäävän vieraita ihmisiä. Kaikki havainnot Cottonista voi soittaa numeroon 040 7740302.

– Jos se vielä kotiin tulee, se ei lähde täältä enää minnekään. Tein elämäni isoimman virheen antaessani sen pois. Elän suuressa toivossa, että saan vielä pojan syliini, Mirkka totesi Iltalehdelle.