Päätähti Ron Moss jätti Kauniit ja rohkeat – paljasti nyt todellisen syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin valtava joukko ihmisiä on seurannut viime vuosikymmenet maailman suosituinta saippuasarjaa, Kauniita ja rohkeita. Äskettäin saippuasarjan fanit ympäri maailmaa järkyttyivät, kun sen suurin tähti Ron ”Ridge” Moss jätti yllättäen sarjan.

Viimeinen kuvauspäivä on jo takana, joten Ron Moss ei enää kuulu saippuasarjan tiimiin. Tähän saakka lähdön taustat ovat olleet vielä hieman hämärän peitossa, mutta nyt Moss on paljastanut asian CNN-uutiskanavan haastattelussa. Hän kertoi huomanneensa ympärillään merkkejä siitä, että 25 vuotta kestänyt ”kaunari-ura” oli aika lopettaa.

– Yksi niistä oli auto-onnettomuus, johon jouduin vaimoni kanssa. Emme olleet koskaan aiemmin olleet onnettomuudessa. Ruuhkassa pysähtyneeseen autoomme törmäsi toinen auto niin kovaa, että lentelimme auton sisällä ja auto tuhoutui täysin. Uusi auto pelasti todennäköisesti henkemme.

– Onnettomuushetkellä olimme juuri tulossa palaverista, jossa kävimme läpi asioita, jotka voisivat olla uuden elämän alku. Onnettomuus kertoi siten minulle mihin suuntaan elämääni täytyy ohjata, Ron Moss kertoi CNN-kanavalle.

Ron Mossin viimeinen Kauniit ja rohkeat -jakso nähdään Yhdysvalloissa syyskuussa.