Suomen halutuin työpaikka viimein hakuun – tästä ei duuni parane

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat suomalaiset ovat vuosien varrella vierailleet Tampereella katsomassa kuinka delfiinit esittelevät upeita taitojaan Suomen ainoassa delfinaariossa. Varmasti lähes yhtä moni on haaveillut unelmaduunita samaisessa paikassa. Nyt se on viimein mahdollista.

Tampereen Särkänniemi Oy hakee nimittäin parhaillaan kahta delfiinikouluttajia, jotka koulutetaan oppisopimuksella vakituiseen työsuhteeseen. Suomen mahdollisesti halutuimman työpaikan työpaikkailmoitus on noteerattu laajasti sosiaalisessa mediassa, joten myös hakemusten määrä tullee olemaan ennätysmäinen.

– Delfiinien harjoitusten ja näytösten ohella kouluttajatiimin jäsenet huolehtivat mm. delfiinien hoidosta, ruokinnasta sekä allasalueiden puhtaudesta ja hoidosta, ilmoituksessa kerrotaan työtehtävistä.

Hakijoilta odotetaan hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää uimataitoa sekä valmiutta sitoutua pitkäjänteiseen eläinten kouluttamiseen. Palkan kerrotaan määräytyvän huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Hakuaika päättyy 2. syyskuuta.