Dominica Westling seksikkäänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka ruotsalainen kaunotar Dominica Westling kuvattiin keikistelemässä bikineissä Yhdysvalloissa, Miami Beachilla. Sittemmin neitokainen on ikuistettu samoissa maisemissa useammankin kerran, mutta toki hieman eri asussa.

Nyt Dominica on kuvattu nautiskelemassa olostaan rannalla valkoisiin bikineihin verhoutuneena. Neitokainen ilmoitti rantareissustaan etukäteen Twitterissä, joten paparazzit osasivat oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

23-vuotias ruotsalainen mallikaunotar Dominica Westling nousi taannoin otsikoihin, kun hänen ja urheilutähti Shaqin suhde päätyi yllättäen julkisuuteen. Parin väitettiin harrastaneen nettiseksiä keskenään. Seksiskandaali nosti Dominican tunnettuutta, ja sittemmin hän on ollut mukana esimerkiksi Melissa Joan Knows Best -realityohjelmassa.