Hilary Swankin shokkieron syy: Ei halunnut enää naimisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiljaiseloa viime vuosina pitänyt kahdella Oscarilla palkittu näyttelijä Hilary Swank nousi aikaisemmin tänä vuonna otsikoihin juhlimisensa takia. Tähti nimittäin osallistui Tsetsenian presidentin Ramzan Kadyrovin syntymäpäiväjuhliin, mikä aiheutti närää ihmisoikeusjärjestöissä.

Nyt näyttelijätär on yllättäen eronnut poikaystävästään, kykyjenetsijä Joe Campisista. Tähti kertoi eronsa syyksi sen, ettei halunnut mennä enää uudelleen naimisiin. Hilary Swank erosi vuonna 2006 silloisesta aviomiehestään Chad Lowesta, ja ehti seurustella Joe Campisin kanssa viisi vuotta. Vielä taannoin tähti ilmoitti suhteen olevan mahdollinen, mutta lisäsi, ettei pari halunnut kiirehtiä sen suhteen.

Hilary Swank on voittanut parhaan naispääosan Oscarin elokuvistaan Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby. Naisen ura alkoi vuonna 1992 elokuvassa Buffy, vampyyrintappaja. Hänet on nähty myös pääosassa vuoden 2007 elokuvahitissä PS. I love you. Kaunotar on saanut oman tähden Hollywood Walk of Famelle. Conviction-elokuvan roolia varten hänen täytyi lihottaa itseään seitsemällä kilolla.