Poliisit joutuivat pulaan – nolosta mokasta Facebook-hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisit joutuvat usein auttamaan kansalaisia mitä ihmeellisemmissä ongelmatilanteissa, mutta joskus myös lainvalvojat joutuvat samanlaisiin tilanteisiin. Nyt niin on käynyt Cornwallissa, Britanniassa.

Poliisi arvioi väärin tilan, jonka poliisiauto tarvitsi liikkumiseen, ja sen johdosta viranomaiset päätyivät ajamaan partioautollaan hieman liian ahtaalle kujalle. Virhearvioinnin tuloksena auto jäi lopulta molemmista kyljistään kiinni kujalle, eikä liikkunut enää lainkaan. Onneksi käynnissä ei ollut takaa-ajo tai muu kiireellinen hälytystehtävä.

Kuva: Joanna Bond, Facebook

Poliisit joutuivat soittamaan hätiin lisää poliiseja ja muita viranomaisia, ja poliisimaija saatiin lopulta irrotettua noin 20 minuutin uurastuksen jälkeen. Silminnäkijä Joanna Bond otti nolosta tilanteesta luonnollisesti valokuvia, jotka leviävät parhaillaan nopeasti sosiaalisissa medioissa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Daily Mail.