Celine Dion uskaltautui topless-kuviin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin ja eniten tienaaviin laulajatähtiin lukeutuva Celine Dion käväisi taannoin konsertoimassa myös Suomessa. Artistin albumeja on myyty kansainvälisesti yli 200 miljoonaa kappaletta, ja hänen tunnetuin kappaleensa on Titanic-tunnari My Heart Will Go On.

Nyt Celine Dion on yllättänyt faninsa poseeraamalla rohkeasti V-lehden syyskuun numeron mallikuvissa. Kolmen lapsen äiti on pitänyt itsestään huolta vuosien varrella, sillä hänen vartalonsa on huippukunnossa. Otoksissa Celine Dion muun muuassa esittelee timmiä takamustaan mustissa pöksyissä. Katso kuvat tästä.

Laulaja sopi viime vuonna Caesars Palace -kasinohotellin kanssa huippusopimuksen, joka päättyy vuonna 2013. Celine Dion esittää hotellissa vuoden aikana 70 keikkaa, joissa hän laulaa tunnetuimpia kappaleitaan. Taannoin hän joutui peruuttamaan keikkojaan sairauden takia.

Kanadalainen Celine Dion, koko nimeltään Celine Marie Claudette Dion, on yksi maailman tunnetuimpia supertähtiä. Hän tuli ranskankielisessä maailmassa tunnetuksi jo teinitähtenä, kun hänen silloinen managerinsa Rene Angelil panttasi talonsa tuottaakseen Celinen esikoisalbumin vuonna 1981. Myöhemmin Dion meni Angelilin kanssa naimisiin ja heille syntyi vuonna 2010 kaksospojat. Heillä on myös 12-vuotias poika Rene-Charles.