”Hysteerisen hauskasta” koirakuvasta nettihitti – sytytkö sinä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa syntyy viikoittain uusia ilmiöitä ja nettihittejä, jotka leviävät nopeasti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Kuluneen viikon aikana miljoonat ovat ihastelleet verkossa koirakuvaa, jota asiasta uutisoinut Daily Mail kuvailee hysteerisen hauskaksi.

Kuva julkaistiin lehden mukaan Reddit-palvelussa kahden käyttäjän toimesta lähes samanaikaisesti, ja kuvasta on sittemmin tullut viraali-ilmiö. Otoksen alkuperästä ei kuitenkaan ole tietoa. Hysteerisen hauskan lisäksi kuvaa on kommentoitu myös provokatiiviseksi.

Toimituksen testissä kuva ei herättänyt kovinkaan erikoisia tuntemuksia, joten nyt kysymme lukijoilta onko huumorintajumme kadonnut vai onko kuva oikeasti aika tavallinen koirakuva.

Kuva: Reddit