Rahaa kuin roskaa: Kimin uusi vessanpönttö maksoi 100 000 dollaria

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonaomaisuuden realitysarjoilla kerännyt Kim Kardashian on tottunut luksusta pursuavaan elämään. Merkkivaatteihin pukeutuva ja Ferrarilla ajeleva julkkisneitokainen saa VIP-palvelua minne ikinä hän meneekin.

Nyt 31-vuotias Kim Kardashian on jälleen todistanut kylpevänsä rahassa. Bakteerikammoinen realitytähti on nimittäin ostanut itselleen 100.000 dollarin, eli noin 82.000 euron, arvoisen wc-pöntön. Aivan tavallinen wc-pönttö ei riittänyt kaunottarelle, sillä hänen erikoisvalmisteinen vessanpyttynsä huuhtelee itse itsensä.

Lähteen mukaan Kim Kardashian on huolissaan siitä, että hänen kotonaan vierailevat henkilöt eivät muista huuhdella pönttöä wc-istunnon jälkeen. Niinpä hänen ei enää tarvitse vaivata mieltään kavereidensa hygienisistä tavoista.

– Kim on kauhuissaan, kun muut käyttävät hänen pönttöään. Kim rakastaa sitä, että hän on nyt naapurustonsa ensimmäinen nainen, jonka wc-pönttö on kalliimpi kuin useimmat talot! Lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Räppäri Kanye Westin kanssa seurusteleva Kim Kardashian on yhä avioerokiistassa entisen miehensä Kris Humphriesin kanssa. Pariskunta meni taannoin naimisiin näyttävin menoin, mutta avioliitto kesti vaivaiset 72 päivää. Sittemmin hän löysi rinnalleen räppäri Kanye Westin, jonka kanssa realitytähti on seurustellut jo muutaman kuukauden ajan.