Octomom ryhtyi laulajaksi tässä karmiva tulos – vai mitä mieltä olet?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Neljäntoista lapsen maailmankuulu perheenäiti Octomom joutui taannoin pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Sittemmin hän on riisunut rahasta myös strippiklubilla.

Nyt Octomom, oikealta nimeltään Nadya Suleman, tekee uutta aluevaltausta viihdemaailmassa kokeilemalla siipiään myös musiikin puolella. Neljäntoista lapsen äiti on levyttänyt dance-kappaleen Sexy Party, josta halukkat voivat kuunnella 30 sekunnin näytteen. Kappaleella Octomom kuullaan muun muassa luettelemassa numeroita espanjaksi ja mainostamassa Octoloan-pikalainafirmaansa. Kaikki tämä luonnollisesti vahvan Auto-Tune -kerroksen läpi.

Masturbointikohtauksista koostuvan pornovideon tekemisen jälkeenkin 37-vuotias Octomom on joutunut riisumaan ansaitakseen lisää rahaa. Hänet kiinnitettiin taannoin strippariksi West Palm Beachillä sijaitsevaan T’s Lounge -ravintolaan. Octomomin viimeisimpänä rahankeruutempauksena hän on kaupitellut itseään treffiseuraksi nettihuutokaupassa.