Alusvaatemerkki pestasi aidon kokoisia kaunottaria – tältä he näyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina julkisuudessa on kritisoitu yhä enenevässä määrin supermalleja, jotka ovat toinen toistaan laihempia ja jopa anorektisia. Trendin vastavoimana useat merkit ovat ryhtyneet pestaamaan aidon kokoisia kaunottaria, joista tunnetuin on nuori supermalli Kate Upton.

Kuva: Ultimo

Nyt myös Ultimo-alusvaatemerkki on ollut samoilla linjoilla. Se järjesti nimittäin Britanniassa Ultimo Real Women -kilpailun aidon kokoisille naisille, jotka saivat menestyksen seurauksena mallisopimuksen, jonka tulokset on nyt julistettu. Kilpailun voittaneen 26-vuotiaan lentoemäntä Sophie Linfieldin (yllä) löysi kisaan suoraan lentokoneen ensimmäisestä luokasta Ultimon toimitusjohtaja Michelle Mone.

Kuva: Ultimo