Playgirl haluaa Prinssi Harryn alastonkuviin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian vauhdikas punapää prinssi Harry on ollut viime päivät uransa kovimmassa kurimuksessa, kun hänen alastonkuvansa päätyivät yllättäen julkisuuteen. Tapauksesta syntyi valtava skandaali, joka huomattiin äskettäin jopa aikuisviihdealalla.

Nyt Playgirl-lehden kustantaja Vincent Stevens haluaa 27-vuotiaan huliviliprinssin poseeraavan alastomana lehdessään. Miehen mielestä prinssi Harryn villi vetovoima saisi lukijat innostumaan. Stevens näkeekin kohuissa ryvettyneen kuninkaallisen vapaana sieluna, jota eivät monarkian kahleetkaan voi pidätellä.

– Hän ei ikinä harkitsisi tätä ehdotusta, mutta kuvien hinta lähtisi kuusinumeroisista summista. Hän on villi bilepoika ja vetoaisi kuningasperheen kesyttämättömänä tapauksena moniin lukijoihimme. Hänen perheensä ei voi rajoittaa häntä, kertoo Vincent Stevens E! Online -sivustolle.

Alastonkuvakohun myötä punapäinen komistus sai äskettäin tarjouksen pornoelokuvan pääroolista. TMZ-sivuston mukaan myös vähäpukeinen The Chippendales -tanssiryhmä haluaisi lisätä kuninkaallisen omaan kokoonpanoonsa. Miestanssijat ottaisivat mielellään Harryn ryhmänsä vierailevaksi jäseneksi.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty viime kuukausien aikana muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Nykyisin Harryn huhutaan deittailevan 23-vuotiaan mallikaunottaren Cressida Bonesin kanssa.