Prinssi Harryn nakukuvat vasta jäävuoren huippu – lisää tulossa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britannian vauhdikas Prinssi Harry on ollut viime päivät uransa kovimmassa kurimuksessa, kun hänen alastonkuvansa päätyivät yllättäen julkisuuteen. Tapauksesta syntyi valtava skandaali, joka on sittemmin vain paisunut päivä päivältä.

Tuoreimman käänteen mukaan alastonkuvissa nähty tilanne olisi vasta jäävuoren huippu prinssin skandaalissa. Julkkisbloggari Norm Clark kertoo nimittäin saaneensa vihjeitä siitä, että prinssi Harry liittyisi jotenkin kuvien tilannetta isompiin ja hurjempiinkin tapahtumiin.

27-vuotias prinssin väitetään pelkäävän, että lehdistölle vuotaisi materiaalia myös hänen Vegasin lomaansa edeltäneeltä vierailulta Brittiläisillä Neitsytsaarilla Karibianmerellä. Kuninkaallisen perheen edustajat eivät toistaiseksi ole kommentoineet blogistin esittämiä väittämiä.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty viime kuukausien aikana muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Nykyisin Harryn huhutaan deittailevan 23-vuotiaan mallikaunottaren Cressida Bonesin kanssa.