Facebookissa alastonkuvien suma – katso tästä maistiaiset!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian vauhdikas punapää prinssi Harry on ollut tukalassa tilanteessa julkisuuteen vuotaneiden alastonkuviensa takia. Nyt kohuprinssi on saanut tukea alastonkuvaskandaaliin yllättävältä taholta.

Brittiarmeijan sotilaat ja armeijafanit ovat perustaneet oman prinssiä kunnioittavan ryhmän Facebook-yhteisöpalveluun. Tähän ”Tue prinssi Harrya alastomalla tervehdyksellä” -nimiseen ryhmään on liittynyt jo lähes 12.000 ihmistä. Suuri osa ryhmään liittyneistä ihmisistä on sen nimen mukaisesti julkaissut sivustolla vähäpukeisen tervehdyksen punapäiselle raikuliprinssille.

Otoksissa nakuilevat Harryn ihailijat ovat peittäneet strategiset paikkansa käsillään, vöillä tai jopa kengillä. Kuvat ovat tuskin omiaan laannuttamaan Las Vegasin bileyönä napatuista kuninkaallisista nakuotoksista syntynyttä kohua, mutta ne saattavat tuoda hymyn 27-vuotiaan prinssin huulille.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty viime kuukausien aikana muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Nykyisin Harryn huhutaan deittailevan 23-vuotiaan mallikaunottaren Cressida Bonesin kanssa.