Silminnäkijä: Prinssi Harryn hotellihuoneessa käytettiin huumeita

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian vauhdikas Prinssi Harry on ollut viime päivät uransa kovimmassa kurimuksessa, kun hänen alastonkuvansa päätyivät yllättäen julkisuuteen. Tapauksesta syntyi valtava skandaali, joka on sittemmin vain paisunut päivä päivältä.

Nyt uusimpien tietojen mukaan 27-vuotiaan prinssin hotellihuoneessa olisi tuona kohtalokkaana yönä käytetty huumeita. Silminnäkijä paljasti Radar Online -sivustolle nähneensä ihmisten ottavan juhlissa huumeita. Lähde ei kuitenkaan huomannut itse prinssi Harryn käyttävän kokaiinia tai muita laittomia huumeita.

– Tilanne meni aika villiksi prinssi Harryn sviitissä sinä iltana. Kaikki joivat ja osa ihmisistä käytti huumeita. Jotkut heistä ottivat nenän kautta kokaiinia, kertoo silminnäkijä haastattelussa.

Monet sviittiin saapuneista vieraista olivat myös valmiiksi päihteiden vaikutuksen alaisena. Lähteen mukaan ihmiset olivat nauttineet hallusinaatioita aiheuttavia sieniä ja osa oli polttanut kannabista. Silminnäkijän mukaan tämä onkin eräs syy siihen, miksi kukaan juhlijoista ei ole kertonut julkisuudessa mitään illan tapahtumista.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty viime kuukausien aikana muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Nykyisin Harryn huhutaan deittailevan 23-vuotiaan mallikaunottaren Cressida Bonesin kanssa.