Dr. Phil järkyttyi – 100 000 dollarin keräilyauto varastettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen televisiopsykologi Phil McGraw tunnetaan maailmalla paremmin nimellä Dr. Phil. Hän on juontanut omaa ihmissuhteisiin keskittynyttä keskusteluohjelmaansa vuodesta 2002 lähtien.

Harva tietää, että vapaa-ajallaan Dr. Phil keräilee myös klassikkoautoja. Tällä viikolla miehen harrastus koki kuitenkin kolauksen, kun hänen 1957 vuosimallia oleva Chevy-autonsa päätyi varkaiden käsiin. McGrawin auto vietiin, kun mies ei saanut sitä omin käsin käynnistettyä, ja vei sen Burbankissa olevaan korjausliikkeeseen.

Joitakin tunteja myöhemmmin televisiotähden menopeli varastettiin. Julkkispsykologi on luonnollisesti järkyttynyt menetettyään 100.000 dollarin, eli noin 84.000 euron arvoisen autonsa. TMZ-sivuston mukaan varkaat hajottivat korjausliikkeen oven päästäkseen käsiksi hintavaan unelma-autoon. Poliisi tutkii parhaillaan tapausta.

Dr. Phil sai julkisuutta esiintymällä aluksi The Oprah Winfrey Show’n vierailevana psykologina 1990-luvun lopussa. Lopulta mies sai oman nimeään kantavan televisio-ohjelman, joka on siivittänyt hänen nousuaan erääksi maailman kuuluisimmista televisiopsykologeista. Phil McGraw on julkaissut myös useita ihmissuhdeoppaita.