Katie Holmes on upea näky – seksikkäänä kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat taannoin yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni erossa äidille. Äskettäin Holmesin ja Cruisen avioero astui virallisesti voimaan.

Avioliiton aikana julkisuudessa varsin vähän nähty Katie Holmes tuntuu olevan kuin uusi nainen sinkkuna, ja eron jälkeen hänet onkin nähty kaunistuttamassa monia mainoskuvia. Nyt Katie ihastuttaa upealla mallikuvalla C-lehden kannessa. Lehden kansikuva on tosin ikuistettu hieman ennen avioeron julkistamista. Lehden haastattelussa hän ei mainitse kertaakaan Tom Cruisea nimeltä.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.