Mitä luulet, pitääkö tämä koira jäätelöstä?

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet koiranomistajat antavat silloin tällöin lemmikkinsä nuolla puhtaaksi esimerkiksi lähes syödyn jäätelöpurkin. Jotkut taas saattavat ostaa koiralleen oman jäätelön, ja nauttia karvaturrinsa kanssa yhteisestä herkkuhetkestä.

Nyt verkossa on julkaistu hyväntuulinen video, jossa nähdään eräs jäätelöä rakastava koira. Nettivideolla koira juoksentelee ympäriinsä nurmikolla iloisena ja innokkaan oloisena.

Kuva: YouTube

Pihamaalla pyöriskelevä hauva katselee vähän väliä tielle, sillä hän odottaa jäätelöauton saapumista. Lemmikkikoira onkin innosta soikeana, kun viileitä herkkuja tarjoava menopeli pysäköi eläimen viereen. Koira juoksee samantien jäätelöauton luukulle ja saa suuhunsa kermaisen herkun auton kuljettajalta.