Näin rajusti mokailtiin elokuussa

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Youtube-palvelun katsotuimpien videon joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat videokoosteet ihmisten kömmähdyksistä. Verkossa useat komediasivustot julkaisevat aika ajoin videokoosteita, joissa nähdään ihmisten tekemiä mokia esimerkiksi tietyn kuukauden aikana.

Nyt TNL-viihdesivusto on julkaissut tapansa mukaisesti mokavideon, johon on koottu yhteen elokuussa sattuneita kömmähdyksiä. Videolla nähdään muun muuassa tieliikenteessä, skeittipaikoissa ja puistomaisemissa sattuneita mokia.

Kuva: YouTube

Kesä on otollista aikaa metsäretkille hevosten kanssa. Erään miehen hevoshetki ei kuitenkaan onnistunut halutulla tavalla, sillä videolla nähdään, kuinka hevonen potkaisee miestä rajuin seurauksin. Mokavideon parhaimmasta päästä on eräs kohtaus, jossa mies putoaa kaupan kellariluukusta alas.