Pikkuvauvojen jorausvideo suloisuuden huippu – katso mikä meininki

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositussa Youtube-palvelussa katsotuimpien videoiden joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat vauvavideot, joilla onkin jo satojamiljoonia katsojia. Vanhempien kuvaamat kotivideot pienokaisista tarjoavat katsojille hellyttäviä ja hulvattomia hetkiä.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa nähdään kaksi musiikkia rakastavaa identtistä tyttövauvaa. Nettivideolla perheen äiti kuvaa syöttötuoleissa istuvia kaksostyttöjään, jotka näyttävät valmistautuneen ruokailuhetkeen .

Äiti ei kuitenkaan tarjoile pienokaisilleen ruokaa, vaan kertoo heidän isänsä soittavan kaksosille kitaraa. Tyttövauvojen ilme onkin hellyttävää katsottavaa, kun he tuijottavat toisiaan onnellisina ensimmäisten kitarasoundien aikana. Lapsoset innostuvat hytkymään ja tanssimaan isän musiikkiesityksen rytmittämänä.