Ashley Bensonilta kiellettiin kuntoilu – ohjaaja halusi nähdä ”siiderivatsan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuorten amerikkalaisten leffatähtien joukko kasvaa pian yhdellä kuumalla nimellä, kun Ashley Benson nähdään valkokankaalla uuden Spring Breakers -nuorisoelokuvan tähtenä. Leffan kuvausten aikana hänet noteerattiin laajasti, ja odotukset nuoren tähden kyvyistä ovat korkealla.

Nyt 22-vuotias Ashley Benson paljasti, ettei hän saanut treenata vartaloaan timmiksi tulevaa Spring Breakers -elokuvaa varten. Ohjaaja Harmony Korine nimittäin halusi, että nuoren näyttelijättären vatsa näyttäisi elokuvassa turvonneelta ja pullealta.

Ohjaajan mielestä todella laiha ja huippukuntoon treenattu vartalo ei sovi Ashley Bensonin roolihahmolle, sillä neitokainen näyttelee elokuvassa alkoholisoitunutta teinityttöä.

– Olin todella hermostunut siitä, kun en ollut treenannut ennen elokuvan kuvauksia. Harmony halusi meidän näyttävän juhlimista rakastavilta teinitytöiltä. Kenelläkään alkoholia jatkuvasti litkivällä ei voi olla täydellinen vartalo, Ashley Benson kertoi JustJared-sivustolle.

Ashley Benson nähdään elokuvassa muiden naistähtien lailla usein bikineihin pukeutuneena. Naisen mukaan hän tunsi olonsa kuitenkin vähäpukeisena itsevarmaksi, koska hänen kollegansa eivät olleet myöskään treenanneet kuvauksia varten. Tähden mielestä oli hienoa, että he pystyivät nauttimaan elokuvan teosta ilman ulkonäköpaineita.

Ashley Benson on malli-näyttelijä, joka tuli aikoinaan tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjan nuorena tähtenä. Hän teki läpimurtonsa sarjassa Abigail Deverauxin roolillaan. Nykyisin Ashley näyttelee Pretty Little Liars -televisiosarjassa Hanna Marin -roolihahmo. Vuonna 2012 Benson tulee tunnetuksi erityisesti myös Spring Breakers -elokuvan tähtenä. Elokuvassa nähdään Bensonin lisäksi Vanessa Hudgens, Selena Gomez ja Rachel Korine.