Herpes-huhut vellovat Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen koripallotähti Kris Humphries tunnetaan maailmalla erityisesti 72 päivän mittaisesta avioliitostaan, jonka mies solmi realitykaunotar Kim Kardashianin kanssa. Liitto päättyi eroon, kun neitokainen saikin yllättäen aviomiehestään tarpeekseen.

Kris Humphries on jälleen otsikoissa, kun Kayla Goldberg -niminen nainen väittää saaneensa koripallotähdeltä herpeksen. Goldberg kertoo tavanneensa Krisin Newsroom Cafessa Los Angelesissa elokuussa 2010, noin kaksi kuukautta sen jälkeen kun urheilija alkoi seurustelemaan Kim Kardashianin kanssa. Nainen kertoo heidän vaihtaneen puhelinnumeroita ja tavanneensa Krisin myöhemmin hänen hotellihuoneessa suojaamattoman seksin merkeissä.

Goldberg kertoo syfiliksen oireiden alkaneen viikko sen jälkeen kun pari harrasti seksiä. Nainen väittää, ettei hänellä ollut herpestä ennen sitä. Kayla Goldberg aikoo vaatia Kris Huphriesilta oikeudessa korvauksia taudin levittämisestä. Humphriesin lakimies väittää päämiehensä käyneen säännöllisesti sukupuolitautitesteissä, ja että hänellä ei ole todettu herpestä.

Kris Humphries ja Kim Kardashian avioituivat vuoden 2011 elokuussa kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kurvikaunotar haki 72 päivän jälkeen avioeroa. Viihdemaailma koki yllätyksen, kun Kardashian alkoikin pian eron jälkeen deittailemaan aiemmin ystävänä pitämäänsä räppäri Kanye Westia. Tämä nosti Kris Humpriesissa esiin epäilykset, joiden mukaan realitytähti olisikin koko avioliiton ajan pettänyt häntä kohuräppärin kanssa.