Brittimonarkian skandaali syvenee: Prinssi Harry alastomana videolla?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannian vauhdikas Prinssi Harry on ollut viime päivät uransa kovimmassa kurimuksessa, kun hänen alastonkuvansa päätyivät yllättäen julkisuuteen. Tapauksesta syntyi valtava skandaali, joka on sittemmin vain paisunut päivä päivältä.

Julkisuudessa on arvuuteltu jo jonkin aikaa, josko nakuotokset jäisivät kohun huipentumaksi. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että pahempaa on vielä tulossa. Prinssi Harryn nakuilu on nimittäin ilmeisesti kuvattu myös videolle. Nauhan kuvasi väitteiden mukaan eräs kuninkaallisen kanssa juhlineista vieraista.

– On olemassa video, jossa Harry juhlii alasti naisten kanssa Las Vegasin hotellihuoneessaan. Videon arvoa on jo tiedusteltu. Jos se julkistetaan, tämä voi olla suurin kuninkaallinen skandaali ikinä. Hotellihuoneessa tapahtui paljon sinä yönä, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Vielä ei tiedetä kuvasiko videon sama ihminen, joka myi maineikkaat nakukuvat julkisuuteen. Lähteen mukaan videota ei ole vielä laitettu tarjouskilpaan. Sen kuvaajat tietävät valokuvien leviämisen jälkeen, että he voivat tienata videomateriaalilla omaisuuden prinssin kustannuksella.

Nauhan varsinaisesta sisällöstä ei ole vielä varmaa tietoa. Lähteen mukaan videon kuvaaja on pitänyt matalaa profiilia materiaalin suhteen, koska monet vaikutusvaltaiset ihmiset eivät halua sen joutuvan julkisuuteen. Videon vuotaja voi joutua myös sen julkaisusta mittavaan oikeustaisteluun.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty viime kuukausien aikana muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Nykyisin Harryn huhutaan deittailevan 23-vuotiaan mallikaunottaren Cressida Bonesin kanssa.